5 redenen voor de Gratis CHECK-UP

Door Simon - 2 september 2020 om 15:33

Lees hieronder waarom..

Vrijblijvend kennismaken.

Ben je er nog niet zeker van of onze aanpak voor jou is weggelegd. Bij de Gratis CHECK-UP kom je er zonder verplichtingen achter en kan je zelf beslissen wat je ermee wilt doen.

Snel inzicht krijgen in jouw vitaliteit.

Denk je dat je alles al weet over hoe gezond je bent? Kom erachter of jouw aannames ook kloppen. Het kan natuurlijk ook juist helpen om eventuele onzekerheden weg te nemen.

Kennismaken met een unieke visie & werkwijze.

Als je denkt alles al te hebben gezien in fysioland, denk dan toch nog even 2 keer na. Onze visie en werkwijze verschillen enorm van de reguliere fysiotherapie. Dat is dan ook de reden dat Simon Sportief is ontstaan, om buiten de hokjes te durven denken en kijken.

Inzicht krijgen in de oorzaak van jouw klacht(en).

De meeste behandelaren pakken de pijnplek aan. Vergelijk de pijnplek met het slachtoffer en de oorzaak van de klacht met de rol van de slimme crimineel. Van de crimineel hoor je wanneer slim gespeeld niets, maar het slachtoffer hoor je wel.

Gratis advies.

Je gaat niet alleen met meer inzicht naar huis maar ook met een gratis advies die voortkomt jouw vraag en klacht.


Meld je aan voor de gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen en vermeld daarbij ‘Gratis CHECK-UP’.


Homepage