Ken je dat gevoel? Je zit niet lekker in je vel en voelt je niet energiek. Je wilt er iets aan doen maar weet niet waar je moet beginnen. Wees gerust want dit is heel herkenbaar en je bent niet de enige. Dr. Google geeft je helaas geen op maat gemaakt plan. Daar is meer voor nodig. Persoonlijk contact, een goed gesprek en een juiste beginmeting is wat jij nodig hebt. Samen met jou ga ik graag de strijd aan.

Het doel is dan ook om naar een vitalere versie van jezelf toe te werken. Lees hieronder hoe we in circa 45 min per consult te werk gaan.


Inventarisatie

Tijdens het eerste consult brengen we zo veel mogelijk in kaart om zo meer impact te kunnen maken op jouw vitaliteit. We gaan de Physis vragenlijst bij langs om te bepalen hoe gebalanceerd je nu bent. Het is altijd een samenloop van meerdere factoren die voor een vitaler leven zorgen.


Educatie

Inzicht krijgen in jouw eigen gezondheid en ingeslepen leefpatronen is essentieel. Door meer kennis en bewustwording kom je erachter waarom jouw vitaliteit probleem waarschijnlijk in stand heeft gehouden. Meer kennis geeft daardoor meer draagvlak om het probleem ook echt op te lossen.

Optimalisatie

Zodra je meer te weten bent gekomen over wie jij bent is het tijd om de kennis toe te passen en gewoonten aan te passen. Door namelijk te doen wat je altijd hebt gedaan, zal je worden/blijven wie je altijd bent geweest. Hiermee zeggen we dus dat er pas iets gaat veranderen wanneer je zelf iets verandert.


Evaluatie

Om te kijken of je de goede kant opgaat, is het essentieel om te evalueren en eventueel bij te sturen. Jouw lichaam verandert en ook je vooraf gestelde doelen en/of verwachtingen kunnen er anders uit komen te zien.

Door inzicht te krijgen in de BASIS komen we erachter hoe de puzzel in elkaar past. De BASIS bestaat uit:

  • Beweging
  • Ademhaling
  • Slaapkwaliteit
  • Immuunsysteem
  • Stressmanagement


Neuroreset Fysiotherapie Groningen

Na 4 jaren Fysiotherapie Simon Sportief ga ik verder als Neuroreset Fysiotherapie Groningen. Neuroreset Fysiotherapie werkt geheel in dezelfde visie en heeft dezelfde werkwijze.

Neuroreset heeft in totaal 5 locaties; Bussum, Hoofddorp, Hoorn en Amsterdam Zuid-oost . Locatie Groningen bevindt zich op bedrijventerrein Eemspoort aan de Wasaweg 4-1.

Wil je graag door mij worden behandeld?

De nieuwe website van Neuroreset Fysiotherapie Groningen met het automatische boekingssysteem is ‘live’. Je kan ook bellen of WhatsAppen naar 06-19462266 of mailen naar het nieuwe e-mailadres simon@neuroreset-fysiotherapie.nl.

Je kunt ook via Simon Sportief een Neuroreset consult aanvragen.


EQOLOGY Voedingssupplementen

Wil je optimaal kunnen herstellen en vitaler worden? Dan is het aan te raden om aan de basisvoeding ook voedingssupplementen toe te voegen. Ik werk samen met het Noorse bedrijf EQOLOGY.

Het produceren van 100% natuurlijke voedingssupplementen voor een beter en gezonder leven is waar EQOLOGY voor staat. De kwaliteit van de producten die EQOLOGY produceert onderscheid haar ten opzichte van andere producenten.

Meld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.