Ken je dat gevoel? Je hebt pijnklachten, zit niet lekker in je vel en voelt je niet energiek. Je wilt er iets aan doen maar weet niet waar je moet beginnen. Misschien omdat je al bij andere zorgverleners bent geweest zonder goede resultaten. Wees gerust want dit is heel herkenbaar en je bent niet de enige. Dr. Google geeft je helaas geen op maat gemaakt plan. Daar is meer voor nodig. Persoonlijk contact, een goed gesprek en een juiste beginmeting is wat jij nodig hebt. Samen met jou ga ik graag de strijd aan.

Het doel is dan ook om naar een fittere versie van jezelf toe te werken. Lees hieronder hoe we in circa 45 min per consult te werk gaan.


Inventarisatie

Tijdens het eerste consult brengen we zo veel mogelijk in kaart om zo meer impact te kunnen maken op jouw vitaliteit. We bepalen hoe gebalanceerd je nu bent. Het is altijd een samenloop van meerdere factoren die voor een vitaler leven zorgen.


Educatie

Inzicht krijgen in jouw eigen gezondheid en ingeslepen leefpatronen is essentieel. Door meer kennis en bewustwording kom je erachter waarom jouw klacht(en) waarschijnlijk in stand zijn gehouden. Meer kennis geeft meer draagvlak om het probleem ook echt op te lossen.

Optimalisatie

Zodra je meer te weten bent gekomen, is het tijd om de kennis toe te passen en gewoonten aan te passen. Door namelijk te doen wat je altijd hebt gedaan, zal je worden/blijven wie je altijd bent geweest. Hiermee zeggen we dus dat er pas iets gaat veranderen wanneer je zelf iets verandert.


Evaluatie

Om ervoor te zorgen dat je de goede kant opgaat, is het essentieel om te evalueren en eventueel bij te sturen. Jouw lichaam verandert en ook je vooraf gestelde doelen en/of verwachtingen kunnen er anders uit komen te zien.

Door inzicht te krijgen in de BASIS komen we erachter hoe de puzzel in elkaar past. De BASIS bestaat uit:

  • Beweging
  • Ademhaling
  • Slaapkwaliteit
  • Immuunsysteem
  • Stressmanagement


EQOLOGY Voedingssupplementen

Wil je optimaal kunnen herstellen en vitaler worden? Dan is het aan te raden om aan de basisvoeding ook voedingssupplementen toe te voegen. Ik werk samen met het Noorse bedrijf EQOLOGY.

Het produceren van 100% natuurlijke voedingssupplementen voor een beter en gezonder leven is waar EQOLOGY voor staat. De kwaliteit van de producten die EQOLOGY produceert onderscheid haar ten opzichte van andere producenten.

Meld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.