Jij bent Uniek!

Het is daarom op voorhand lastig te bepalen hoeveel er nodig is om jouw gewenste doelen te behalen. Neem contact op via het Contactformulier voor advies op maat.


Gratis check-up (20 min)Geheel vrijblijvend
Fysiotherapeutisch consult (45 min)€ 65,00

Betaling vindt direct plaats via pinnen of via iDeal. De factuur ontvang je digitaal na de behandeling nadat deze juist is gecodeerd. Deze kun je zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar.


Vergoeding

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij contractvrij. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt een behandeling in de meeste gevallen gedeeltelijk vergoed. Je kunt hierover het beste contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Informeer dan naar vergoedingen voor een consult “contractvrije” of “ongecontracteerde” fysiotherapie.


Annuleren

Indien je een afspraak wilt annuleren, dan hoor ik dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren-, telefonisch of per E-mail te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Meld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.