Mijn visie

Leer te luisteren naar wat je lichaam jou probeert te vertellen en ontdek hoeveel impact je hiermee kunt hebben op je vitaliteit. Verandering komt pas wanneer je besluit iets anders te gaan doen dan je eerder deed.

Wanneer jij besloten hebt dat jouw gezondheid op de eerste plaats moet komen te staan, zal je de tijd moeten gaan nemen om hier aan te gaan werken.

Samen gaan we dan opzoek naar de sterke & zwakkere schakels van het lichaam en de oorzaak van de (pijn)klachten. Zoals gezegd zal je direct meer impact maken op je eigen vitaliteit en maken we van jou een leider van je gezondheid in plaats van lijder te zijn.

Mijn naam is Simon Klazinga, Simon Sportief coach.

 


 

Bezoek de praktijk

De praktijk is gevestigd in Veendam en is goed te bereiken vanuit Groningen via de A7 en ommelanden. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt gratis parkeren op ons terrein. De praktijk bevindt zich in sportcentrum ‘Cijntje Personal Fit’.Afspraak makenMeld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.