Simon Klazinga
  • Advanced Mylogenics practioner
  • Certified Health Exercise Specialist
  • Fysiotherapeut 
  • Voedingsdeskundige & Personal Trainer
  • Docent bij opleidingsinstituut Sport & People

Na de studie Fysiotherapie ben ik gaan werken bij verschillende praktijken. Om nog effectiever te kunnen behandelen ben ik verder gaan leren met verschillende opleidingen van The Overload Principle, Physis Academy, American Council on Exercise en vele andere.

Door mijn ervaringen met het vak en de wens om meer beweeg te kunnen brengen als trainer & therapeut, is de Simon  Sportief ontstaan. 

 


Visie & werkwijze

Het is mijn doel om jou zo snel en adequaat mogelijk doelen te laten bereiken. Wanneer jij besloten hebt dat jouw gezondheid op de eerste plaats moet komen te staan, zal je de tijd moeten gaan nemen om hier aan te gaan werken.

Samen gaan we dan opzoek naar de zwakke schakels van het lichaam en de oorzaak van de (pijn)klachten. 

Het is de bedoeling dat je zo weinig mogelijk behandelingen nodig hebt. Wanneer het juiste plan wordt ingezet wordt je zoveel mogelijk je eigen behandelaar. Zo zorgen we ervoor dat je niet een patiënt wordt.


 

Bezoek de praktijk

De praktijk is gevestigd in Veendam en is goed te bereiken vanuit Groningen via de A7 en ommelanden. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt gratis parkeren op ons terrein. De praktijk bevindt zich in de personal training studio ‘Cijntje Personal Fit’.Afspraak makenMeld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.