Mijn visie

Ken je dat gevoel? Dat je niet de energie hebt om te bewegen? Je eet, drinkt en wordt geleefd zonder echt te leven. Voel je wat de impact van gezonde voeding is? Er zijn een heleboel mensen naast jou die dit ook niet (meer) voelen. Je lichaam is ongevoelig geworden door de manier waarop je leeft. Het is tijd om te luisteren naar wat je lichaam jou probeert te vertellen. Pijn is vaak een signaal, een waarschuwing. Futloos voelen net zo.

Je lichaam is een weerspiegeling van jouw mentale staat. Pas wanneer jij besloten hebt dat jouw gezondheid op de eerste plaats moet komen te staan, zal je eerst de tijd moeten gaan nemen om hier (mentaal) aan te gaan werken.

Onder andere door fysiek bezig te zijn kan je jouw mentale staat positief beïnvloeden. De tijd is aangebroken om leider te worden van je vitaliteit in plaats van lijder met de lange ij te zijn.

Mijn naam is Simon Klazinga.

 


Bezoek de praktijk

De praktijk is gevestigd in Groningen en is goed te bereiken via de ringweg. Er is voldoende parkeergelegenheid, je kunt gratis parkeren op ons terrein of aan de weg. De praktijk bevindt zich in sportcentrum ‘Sportlab Groningen’.

 


 


Meld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.