Wil je weten hoe anderen Simon als therapeut hebben ervaren? Lees hieronder wat anderen vertellen.


Een half jaar geleden via een vriendin terecht gekomen bij Simon. Ik had geen idee wat ik er van verwachten kon, maar had mij voor genomen dat ik zeker geen oefeningen zou gaan doen. Had al 14 jaar niet gesport door allerlei klachten zoals nek- en hoofdpijn door een oude whiplash, hele stijve spieren en ervaarde veel stress. Alle (lichte) fysieke inspanningen leidden namelijk al tot meer pijn en
klachten (en dan heb ik het gewoon over stofzuigen of zo). Maar Simon kwam met een overtuigend verhaal, dus toch met oefeningen gestart. Zowel bij hem in de praktijk als thuis hebben we het langzaam opgebouwd. Dat was en is heel zwaar en hard werken en in het begin had ik zeker ook nog meer klachten. Maar hij heeft mij enthousiast gekregen voor zijn behandelmethode en ik heb enorm
veel vertrouwen in hem. Hij weet wat hij doet, luistert en hoort wat ik zeg. Daardoor voelt hij goed aan of we gas kunnen geven of het even wat rustiger aan moeten doen. Ik ga inmiddels 2x per week naar Simon en doe nog steeds ook thuis oefeningen. Heb ook nog nooit afgezegd ondanks dat ik niet altijd fit ben. Zelfs met een gebroken teen door getraind. Mijn doel is al gehaald: mij in het dagelijks leven beter voelen. Heb minder pijnstilling nodig maar een grote plus voor mij is ook dat ik veel minder stress ervaar en mij weerbaarder voel in alles wat ik doe. Dus ik ga gewoon door, wil nog fitter worden en me beter voelen in mijn lijf. Sta inmiddels ook weer op de tennisbaan? Wat ik nu al presteer, had ik nooit gedacht dat ik dat weer zou kunnen. Ik kan het iedereen aanraden. Luister naar zijn verhaal en dan gewoon er voor gaan!

Margriet

Top professional! Heel erg tevreden! Na jarenlange (verergerende) klachten in mijn lies/hamstring besloten om opnieuw naar een fysio te gaan om de klacht aan te pakken. Ik kwam uit bij Simon en heb daar geen moment spijt van gehad. Hij probeert de oorzaak van de klacht te vinden door middel van het doen van tests en oefeningen. In plaatst van de klachten tijdelijk te verzachten door middel van massage/dry needling of oefeningen vóór het bewegen (rek- en strekoefeningen) probeert Simon de zwakke punten in je lichaam te vinden die de klachten veroorzaken. Na 7 behandelingen (in ca. 4maanden tijd) en oefeningen te hebben gedaan in zowat alle spiergroepen in mijn benen/rug, zijn de klachten erg verminderd! Simon heeft erg veel kennis in het begrijpen van de gevolgen van (verkeerde) bewegingen die je maakt. Kortom erg tevreden met deze aanpak! Nu is het duidelijk hoe ik de klachten kan voorkomen en wat ik moet doen of wat juist niet als ik wel last krijg.

Anne

Ik heb bij Simon heel veel geleerd. Ik bleek jaren lang een verkeerde houding te hebben gehad bij het sporten waardoor het logisch was dat ik elke keer zoveel pijn in mijn rug had. Simon heeft me uitgelegd hoe het beter kan en we hebben oefeningen gedaan om mijn heupen en core te versterken. Deze oefeningen kan ik meenemen om op een betere manier te sporten. Maar ook om op een ontspannen manier m’n rug te kunnen bewegen. Ik raad het iedereen aan om naar Simon te gaan als je last hebt.

Viola

Ik kwam bij Simon met ernstige been- en rugklachten. Met een goede aanpak en gerichte oefeningen had ik binnen een paar weken positief resultaat. Hij behandelt niet de klacht, maar de herkomst van de klacht. En hij laat je zelf ontdekken wat de juiste manier is om in de toekomst zoveel mogelijk de klachten te voorkomen.

Nel

Diagnose bij complexe spierklacht verliep erg soepel. Na de eerste behandeling wist Simon al contact te leggen met mijn personal trainer om de oefeningen in mijn schema te integreren. Daarnaast werden ook nog preventieve oefeningen gedeeld om de spieren extra aan te sterken. Na 3 behandelingen was ik van een jarenlang sluimerende spierblessure af. Bedankt Simon ?

Ramon

Na een rugblessure ben ik bij Simon terechtgekomen. Door goed te luisteren en te onderzoeken waar de pijn vandaag kwam kon hij mij helder uitleggen wat ik kon doen om de pijn te verminderen, dit hielp al snel. Wat ik met name waardeer aan Simon is zijn kijk op het voorkomen van deze klachten. Dit doet Simon door te kijken naar jou als individu en bekijkt wat passend en haalbaar is.

Danielle

Simon is niet zoals de standaard fysiotherapeut. Simon luistert goed naar je klachten, denkt mee en kijkt vooral verder dan alleen de symptomen. Ik ben goed op weg geholpen door Simon met klachten aan mijn heup. Hiervoor ben ik ook naar een andere fysiotherapeut geweest die mij helaas niet verder kon helpen. Simon doet geen ‘speciale trucjes’ zoals dry needling. Hij kijkt naar de balans in je spieren en probeert met de juiste oefeningen bijvoorbeeld een disbalans te verhelpen. Dit was bij mij het geval. Met een paar kleine aanpassingen wat betreft mijn techniek en wat extra oefeningen ben ik al heel eind gekomen. Simon geeft jouw de handvaten, maar uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf gaan doen.
Ik ben super tevreden en zou Simon absoluut aanraden!

Iris

‘Na een hersenschudding met whiplash gerelateerde klachten had ik diverse klachten. Ik kon mijn nek bijna niet bewegen zonder pijn te voelen. Tevens had ik pijn in mijn schouders en rug. Ik ging ongeveer 2 maanden naar een fysiotherapeut om aan mijn herstel te werken,  echter zonder resultaat. Na één behandeling bij Simon kon ik mijn nek weer pijnloos bewegen. Alles voelde losser en ik had direct veel minder pijn in mijn schouders en rug. Simon behandelt niet alleen het ” probleemgebied”,  maar richt  zich op gehele lichaam. Hij is deskundig en heeft veel passie voor zijn werk!
Nogmaals ontzettend bedankt Simon!’

Marion

Niet de standaard fysiotherapeut die je een half uur behandeld. Simon luistert goed en denkt mee. Simon heeft me goed op weg geholpen met kennis over de juiste oefeningen en technieken. Hele kleine aanpassingen in een oefening zorgen ervoor dat je wél de juiste spiergroep sterker maakt. Uiteindelijk moet je het zelf gaan doen en Simon zorgt voor de juiste kennis om dit te doen. Heel fijn!

Ingrid

Sinds 2017 werk ik samen met Simon vanuit Sportlab Groningen. Als personal trainer heb ik vaker sporters naar hem doorverwezen omdat Simon professioneel en vakkundig is. Wanneer ik zelf klachten ervaar is Simon ook de eerste die ik om hulp vraag. Zijn kijk op het lichaam en behandelmethodes zijn voor mij erg waardevol. Je hebt maar één lichaam, daar moet je goed mee om gaan. Niet twijfelen om contact te zoeken, je gaat er iets aan hebben.

Stefan

Simon is de persoon die je van je pijnklachten af krijgt. hij geeft je goede inzichten en helpt je op zijn eigen manier om je klachten vrij te krijgen. Zelf loop ik al jaren met pijn in de bovenrug/schouders op advies van Simon werk ik nu structureel aan bepaalde spiergroepen en zijn de klachten vrijwel verdwenen.

Jurriën

Simon was mijn docent van de fitness trainer opleiding. Toen gaf hij al veel goede tips mee vanuit zijn achtergrond. Als fysio zet hij je aan het denken. Eerst een uitgebreide intake en niet meteen daarna “pleisters plakken”. Zoeken naar de oorzaak. En dat zit vaak niet in het gedeelte waar het pijn doet, maar verderop in het keten. Simon geeft je handvatten mee waar je zelf mee aan de slag moet. Hij geeft dat beetje extra wat ik bij andere fysio’s mis. Kortom, een hele goede fysio die ik iedereen zal aanraden.

Carlo

3 maanden geleden kreeg ik last van een verkrampte rug met scherpe pijn en uitstraling naar een been en lies. Het leek sterk op een hernia die eerder had. Pijnlijk, ik sliep slecht en kon vooral s;lecht rechtop staan en lopen. Met Simon een programma opgesteld en samen met heel lichte medicatie in 4-5 weken de pijn eronder en de kramp er uit. Met aanpassen van de oefeningen in nog eens 6 weken of zo het vertrouwen terug gewonnen, en in de opbouw-training gegaan. En nu rijd ik weer vrolijk en klachtenvrij op mijn mountainbike en train ik in de gym. Simon’s aanpak is anders, verschilt dag en nacht van die vorige hernia, en de resultaten zijn 2 keer beter in de helft van de tijd. Super!

Nol

Simon heeft mij geholpen met een jumper’s knee. Jarenlang heb ik er mee rondgelopen en Simon kijkt verder dan symptoombestrijding. We zijn op zoek gegaan naar preventieve oefeningen. Inmiddels ben ik al weer een lange tijd klachten vrij. Zodra ik weer een sport gerelateerde blessure heb kom ik altijd weer terug bij Simon. Hij neemt uitgebreid de tijd en gaat graag de discussie met je aan.

John

2 medisch specialisten en 3 verschillende therapeuten verder werd mij gezegd dat ik nooit meer pijnvrij zou kunnen sporten (Vechtsport systema, western riding en horseback archery) door mijn jumpersknee. Gelukkig had Simon daar een andere kijk op en behandelde de spieren die de oorzaak van de peesontsteking waren. Na een paar behandelingen kon ik weer pijnvrij traplopen! Een jaar van revalidatie en af en toe behandeling met aangepaste oefeningen heeft de kracht weer terug gebracht en nu kan mijn eigen lijf de kniepees goed ondersteunen. Ik sport weer volledig en pijnvrij! Dank je wel Simon, je bent een topper.

Deborah

Simon is een fantastische fysiotherapeut en veel meer. Na jaren knie klachten te hebben, vele fysio’s en artsen gezien (zonder resultaten) ben ik bij Simon terechtgekomen. Nu kan ik weer alles met mijn knie! Simon heeft me niet allen van de pijn af geholpen maar ook een nieuwe lijfstijl aangeleerd. Nu eet ik gezonder, slaap ik veel beter en kan ik weer heerlijk sporten zonder pijn te ervaren. Super dankbaar!

Anita

Simon heeft me geholpen om 29 kilo af te vallen. Ik was 86 kilo toen ik begon en ik ben nu 57 kilo.
Door zijn adviezen op het gebied van o.a voeding en beweging, lukte het mij om af te vallen èn op gewicht te blijven. Ik verloor daarbij specifiek veel buikvet, wat fijn was m.b.t de Corona-crisis. Ook had ik voordat ik naar Simon ging al sinds mijn 16e ernstige rug- en darmklachten. Verder had ik slaapproblemen en voelde me vaak moe en onrustig tegelijk. Al na 3 weken waren mijn rugklachten vrijwel helemaal verdwenen en had ik aanzienlijk minder last van mijn darmen. Op dit moment ben ik al maanden vrij van rug- en darmklachten, kan ik mijn fysiek zware werk als verpleegkundige weer uitvoeren en slaap ik goed. Waar collega verpleegkundigen langdurig in de ziektewet belandden, tijdens de Corona-uitbraak op mijn werk in het verpleeghuis, bleef ik gezond en energiek. Ik weet zeker dat dit door de adviezen van Simon komt. Simon geeft uitgebreide adviezen, legt ook uit waarom hij deze adviezen geeft en doet dit op een heel enthousiaste en vriendelijke manier. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn hulp.

S

Recent in verband met een schouder blessure gebruik gemaakt van de gratis pijncheck bij neuroreset. Simon heeft daar mijn schouder onderzocht en oefeningen gegeven om de klacht te verbeteren. Binnen een paar afspraken was mijn klacht al een stuk verbeterd! Erg blij met deze fysio! Professioneel en zeer vakkundig!

Jasper

Ik beschouw Simon als is een zeer ervaren en bekwame fysiotherapeut die gericht is op de oorzaak van de kwaal in plaats van symptoom bestrijden. Door middel van goed afstemmen met mij, verschillende bewegingsoefeningen te doen kwamen wij gezamenlijk tot een sluitende diagnose waarop een behandel plan werd gemaakt. “To the point”, slagvaardig, efficiënte en effectief daardoor was mijn herstel zeer spoedig. Daarbij staat Simon altijd stand-by voor vrijblijvende vragen. Tevens prima locatie. Bij bedrijfsfitness Food en Motion in het pand. Op het bedrijventerrein Eemspoort vlakbij de Macro. Makkelijk te komen met auto of fiets, genoeg parkeerplek.

Richard

Simon is een fysiotherapeut die de vinger op de zere plek legt, maar juist NIET letterlijk. Hij neemt veel tijd om eerst duidelijk te krijgen waar een blessure vandaan komt. Het start met een gesprek en niet op de behandelbank. Simon laat zien hoe je fysieke en mentale gesteldheid invloed op elkaar uitoefenen. Door hier uitleg over te geven en door het stellen van (veel) juiste vragen, zoek je samen naar de beste manier om te herstellen. Door zelf aan de slag te gaan met krachtoefeningen kreeg ik invloed op mijn eigen herstel. Voor mij een heel andere ervaring dan de standaard behandeling op de behandelbank. Simon kijkt veel verder dan de klacht en zoekt naar een oplossing voor de oorzaak, dat motiveert om zelf aan de slag te gaan. Inmiddels loop ik weer hard. Bedankt Simon!

Suzan

Met de gedachte: ‘is toch weinig te doen aan mijn versleten knie’, ben ik met Simon een traject gestart dat was gericht op bewegen en doorbreken van leef- en eetgewoontes. Vanwege pijn en minder interesse in sport was het een moeilijke start om patronen te doorbreken. Dat pijn kan verdwijnen door juist wel te bewegen, was werkelijk een ommekeer. Ik voelde mij steeds fitter dat stimuleerde nieuw verkregen inzichten over voeding ook toe te passen. Nu terugkijkend, was de begeleiding en ondersteuning van Simon bij mij gericht op ‘kijk eens anders naar jezelf, wat gebeurt er met je lijf, en oefen daar zelf invloed op uit.’ Inmiddels sta ik op eigen benen! Bij een terugval is hij de eerste die ik bel.

Carin

Simon is een zeer kundige fysiotherapeut die zich blijft ontwikkelen met een verfrissende blik op het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Ikzelf heb op deze manier weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam ipv afhankelijk te worden van de zorgverlener. Dank je wel!

Agnes

6 jaar geleden mijn enkel en been gecompliceerd gebroken. Een half jaar geleden kreeg ik ineens last van hielspoor achtige klachten, omdat mijn houding veranderd was destijds. Op aanraden van mijn PT bij Food and Motion een afspraak gemaakt met Simon.
Na een paar weken ging het al beter maar ontwikkelde ik heupklachten.
Na aangepaste behandeling zijn die klachten nu ook bijna weg!
Dank je wel Simon ?

Emma

na een lange revalidatie dacht ik dat ik het beste wat mogelijk was had bereikt. Via via hoorde ik dat er mogelijkheden waren welke ik nog niet had geprobeerd. Vrij sceptisch heb ik een afspraak gemaakt zonder enige verwachting dat ik iets kon verbeteren aan mijn conditie. Simon heeft me met een wetenschappelijk onderbouwde uitleg adviezen gegeven. Deze aanpassingen in oa voeding hebben me enorm veel geholpen. Mijn klachten zijn afgenomen en conditie is verbeterd. Ik ben een aantal maanden in behandeling geweest en ben daarna op eigen gelegenheid verder gegaan met als basis wat ik heb geleerd. Nu bijna een jaar verder ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

Peter

Simon heeft mij enorm geholpen met de juiste houdingen en hoe ik mijn spieren sterker kon maken. Hier door is mijn rug pijn helemaal weg. Heel erg fijn! Ook door de juiste voedingsadviezen voel ik mij mentaal echt 100X fijner in mijn vel. Absolute aanrader!

Paulien

Ik liep al weken rond met pijn in mijn schouder. Opgelopen door een onverwachte beweging met mijn veel te zware rugtas. Simon nam de tijd door allerlei oefeningen met me te doen om allerlei oorzaken uit te sluiten.Toen we het probleem hadden vastgesteld, gaf hij mij hele gerichte oefeningen die eigenlijk gelijk al hielpen. Hij deed het eerst voor. Liet mij het daarna nadoen. Daarna stuurde hij nog een duidelijke omschrijving van de oefening, via mail er achteraan. Binnen een week was de verbetering en de vermindering van de pijn al duidelijk. Ik ben nu pijnvrij en kan weer gewoon gewichtheffen zonder last te hebben van mijn schouder. Hiervoor heb ik meer dan 6 weken met de pijn rondgelopen zonder echte verbetering. Ik ben fan!

Izaline

Na een knie operatie heeft Simon mij super goed geholpen. Na 2 weken kon ik mijn knie al weer bijna strekken. Persoonlijke begeleiding met goede uitleg en oefeningen die je thuis ook kunt doen.

Peter B.

Een uiterst capabel en breed georiënteerd persoon, die met zijn kunde en passie te werk gaat, om oude structuren, denkwijzes en houding, te doorbreken. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf hierdoor. Dit werpt nog elke dag zijn vruchten af voor mij.
Bij Simon ben je in goede handen.

Roelfina

Erg fijne ervaring. Ben goed geholpen om te begrijpen waar de problemen echt lagen en hoe deze op te lossen zijn. Alle tools gekregen om in de toekomst de kans op mijn blessures te verminderen.

Max

Snelle en juiste vaststelling van de oorzaak van mijn klachten. Met de van Simon gekregen informatie en oefeningen tegen mijn klachten, had ik al na een paar weken geen last meer en heb ik dat ook niet meer gehad! Echte aanrader!

Leonie

Simon heeft mij met mijn rug klachten geholpen. Dit na dat al meerdere ander fysio praktijken hier onsuccesvol in waren. Zeker een aanrader!

Bjarne

Hele kundige therapeut!

Pepijn

“Simon kijkt naar het hele plaatje en zoekt naar blijvende oplossingen! Mega verandering in een half jaar, terwijl ik al meer dan 20 jaar met deze klachten rondloop en niets leek te werken op de lange termijn! dit dus wel!”

Bianca

“Al jaren last van nek- en schouderklachten. Regelmatig naar de fysiotherapeut, maar klachten bleven terugkomen. Bij Simon gaat het anders: hij luistert aandachtig en spoort de oorzaak op. Na een behandeling van de bilspier (!) en krachttraining ben ik van mijn klachten af! Met als bonus dat ik ook minder gevoelig ben voor blessures aan pols en armen.”

Piet

“Al jaren schouderklachten, maar via Cijntje personal fit bij Simon terecht gekomen. Na meerdere fysiotherapeuten eindelijk iemand die het probleem wel heeft kunnen oplossen en nu na behandeling en training klachtenvrij :)”

Cindy

“Simon neemt de tijd voor je en kijkt niet alleen naar de klachten zelf, maar probeert vanuit het geheel naar een definitieve oplossing te zoeken. Hij heeft mij goed geholpen.”

Sara

“In het begin van het jaar had ik met schaatsen mijn pols gebroken, waarna mijn schouder compleet verstijfde. Toen ik bij Simon kwam had ik weinig vertrouwen in het voorspoedige herstel wat hij mij presenteerde, vooral na het traject van 1-2 jaar wat de orthopeed had genoemd. Voorafgaande was ik was al 9x bij een fysio geweest maar helaas zonder enig succes. Simon ging na een paar snelle testen eerst bezig met het losmaken van mijn spieren, vrijwel gelijk begonnen we aan voor mij zware oefeningen. Het voelde eerst aan alsof ik niet serieus genomen werd, maar nadat mijn schouder al na de eerste behandeling minder pijnlijk en beweeglijker werd, raakte ik vertrouwd aan de bijzondere aanpak van Simon. Na 3 maanden trainen is mijn schouder volledig herstelt, ik had het niet durven dromen.”

Gerda

“Met een vastzittende nek kwam ik bij Simon. Na een behandeling van een half uur voelde ik dat de klachten geheel waren verdwenen. De oorzaak van de pijn bleek iets anders dan dat ik had kunnen bedenken. Naast het behandelen van de pijn kreeg ik een aantal praktische tips om klachten te voorkomen. Ruim een week verder voelt mijn nek nog steeds soepel en pijnloos. Simon kijkt niet alleen naar het aanpakken van het probleem, maar vooral ook naar de oorzaak en het voorkomen ervan. Dit maakt zijn behandelingen zo succesvol.”


Didi 

“Ik had al een paar weken last van mijn linker bovenarm. Als moeder van 3 jonge kinderen draag ik veel dus die pijn kon ik niet echt gebruiken. Simon heeft mijn arm 10 minuten behandeld en na een paar dagen was de pijn helemaal weg. Het is na de behandeling nog een paar dagen beurs geweest en voelde het een beetje als een blauwe plek maar daarna was de pijn totaal verdwenen!”

Dorine

“Goeie gast, behandeling werkte direct. Ook nog oefeningen meegekregen om mijn schouderblessures te voorkomen. Zijn “massages” kunnen wel wat zeer doen, maar het werkt dus vind ik het goed!”

Koen

“Bij Simon staat resultaat centraal! Het probleem wordt direct aangepakt met als doel om de oorzaak van de pijn weg te nemen. Simon heeft mij waardevolle tips gegeven waar ik op moet letten bij mijn trainingen om niet weer schouderklachten te krijgen!”

Wouter

“Vakkundig mijn nek uit de knoop gehaald door Simon. Met ogenschijnlijk simpele technieken. Heerlijk! Dank Simon!”

Jansje

“Twee jaar lang liep ik met pijnklachten aan de boven en zijkant van de schouder en bovenarm, door de fysio gekenmerkt als overbelasting. Ik kreeg het advies om voorzichtig te zijn met belasten. Na twee keer een reeks behandelingen kwamen de klachten telkens terug. Simon heeft mij slechts 5x behandelt op een bijzondere wijze, na de 1e keer was mijn klacht al voor 80% verholpen. Door de juiste spieren te behandelen en aan het werk te zetten heb ik dan ook ontdekt dat ontlasten niet de juiste manier is geweest. Nu, maanden later voelt mijn schouder nog steeds goed, Simon bedankt!”

Roel

“Door een slechte werkgewoonte kreeg ik steeds meer last van mijn schouder, nek en armen. Via Cijntje Personal Fit kwam ik contact met Simon. Hij nam mij en mijn klachten serieus en keek naar het hele plaatje. Na gerichte behandeling en het aanpassen van oefeningen in mijn fitness trainingsschema waren mijn klachten na een maand helemaal verdwenen. Simon is meer dan alleen een fysiotherapeut, hij behandelt, luistert, denkt mee en is zeer betrokken bij zijn cliënten. Ik zal hem dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Mariska

“Ik had al een jaar lang last van het gevoel, gekneusde ribben te hebben. Had in deze tijd al fysio geprobeerd. Echter zonder resultaat en het advies het in mijn houding te zoeken. Met hulp van Simon , kwamen we erachter dat het niet in mijn houding zat maar in mijn ademhaling en met name in mijn middenrif spier. Nu ik gecontroleerder ademhaal via mijn buik in plaats van via mijn borstkas zakt het gekneusde ribben gevoel met de week verder af. Dank voor je interventie in deze Simon!”

Barbara

“Ik heb al jaren last van mijn rug en wist niet goed waardoor dit kwam. Simon nam hier de tijd voor en ging samen met mij op zoek naar de kern van het probleem en die hebben we gevonden. Daarna gaf hij goede tips om de klachten vervolgens zelf verder te voorkomen. Ik ben maar een keer bij Simon langs geweest en ben hier erg enthousiast over! Hij neemt de tijd voor je en wilt graag helpen. Het is mooi om te zien hoe hij dit vak met veel passie beoefend!”

Noor

“Simon heeft me dankzij het toepassen van mylogenics binnen geringe tijd van bewegingsklachten afgeholpen. Binnen drie kwartier van niet in staat tot lopen, naar probleemloos opstaan en wandelen. Hij luistert goed naar de klacht en analyseert deze zeer open. Mede daardoor heeft hij me uitstekend geholpen, en zonder vervolgbehandeling loop ik nog steeds vrolijk pijnloos rond!”

Jan Douwe

“Ongeveer 1.5 jaar geleden kwam ik op een ochtend met extreme rugpijn niet uit bed. Ik moest kruipen naar de wc! Conclusie van huisarts was een hernia. Ik moest het 6 weken aankijken. En zo kwakkelde ik maar wat rond. Zware klusjes vermeed ik. Mijn gedachten veranderde dat ik niet meer alles zou kunnen wat ik altijd deed. Totdat…..Simon een inloopavond had en ik dacht….laten we het proberen. Zo kwam ik erachter dat mijn linker bilspier wel je heel gevoelig kon zijn. Met de juiste oefeningen en hard trainen was ik na 3 behandelingen al van mijn klachten af! Was dit wel een hernia? Ik ben intussen nu weer zeker dat ik lichamelijk alles weer kan. En anders heeft Simon er vast wel een oplossing voor?”

Mirjan

“Ik heb een jaar lang liesklachten gehad, ontstaan bij voetbal. Bij het aanzetten voelde ik telkens een stekende pijn. Hiervoor ben ik hulp gaan zoeken bij meerdere fysio’s en het ziekenhuis, hier heb ik ongeveer 11 maanden mee rondgelopen en dit zonder resultaat. Daarna kwam ik bij Simon terecht, Simon heeft mij geholpen om van mijn liesklachten af te komen door zijn effectieve en unieke manier van behandelen. Na een paar behandelingen was ik pijnvrij.”

Jasper

“Na een middag wakeboarden last van mijn onderrug en niet goed omhoog kunnen komen of bukken. Hiervoor Simon gecontacteerd en gekeken waarvandaan dit zou kunnen komen. Na een aantal oefeningen heeft hij mijn kuit even goed onder handen genomen. Tot mijn grote verbazing verdween de spanning in mijn rug vrijwel direct, een dag later was het weg.
Kortom: Een geweldig resultaat!”

Niek

“Na jaren lang liesklachten en fysiotherapie kwam ik maar niet van mijn klacht af. Het voetballen leek op een doodspoor te raken en ik werd ingeschreven op de wachtlijst voor een operatie. Uiteindelijk kwam ik bij Simon terecht. Door met ander oog naar het probleem te kijken heeft hij mij geholpen dat ik weer pijnvrij kan voetballen en ik al maanden geen klachten meer heb.”

Björn 

“Ik liep maandenlang met klachten aan mijn kuit.. heb talloze behandelingen gehad en niks hielp..totdat ik bij Simon terecht kwam. Hij keek naar het hele geheel en kreeg gelijk een aantal oefeningen mee…kon na een werk merken dat de klachten afnamen. Ben in totaal 3 bij Simon geweest en ben zo goed als van mijn klachten af…”

Helen

“Met knie klachten ben ik bij Simon terecht gekomen. Na drie behandelingen volledig van de klachten af gekomen. Simon hanteert een andere kijk op fysiotherapie waardoor de klachten in relatief zeer korte tijd afnemen en hij geeft je tips mee om zelf de regie te houden. Bedankt Simon!!”

Wiert

“Fijne begeleiding en tips! Kan weer pijnvrij hardlopen. Zeker een aanrader bij (sport) blessures!”

Saila

“5 maanden geleden een longontsteking gehad waarna ik de controle over mijn linkerbeen verloren heb. Éen maand geleden longrevalidatie bij de fysio ingezet en geprobeerd weer een normaal looppatroon te krijgen, zonder veel resultaat. Simon had mij na 1 (intensieve) behandeling weer normaal aan het lopen! Ook de longrevalidatie lijkt nu eindelijk langzaam maar zeker de goede kant op te gaan.”

Lisette

“Goede begeleiding gehad van Simon. Na een vrij korte periode al stukken minder last van mijn knie! Er wordt goed gekeken naar oplossingen voor zowel op korte termijn als lange termijn. Zeker aan te raden.”

Naomi

“Vorig jaar kwam ik met tegenzin bij Simon terecht op advies van een vriendin, zeer tevreden client van Simon. Ik had niet echt hoop dat hij mijn pijn in enkels en knie zou kunnen verhelpen. De knie is versleten, en mijn enkels ook. Meteen na de eerste keer was er verlichting in de enkels, en zowaar ook in de knie. Ik ga nu elke week, doe aan krachttraining en heb in overleg met de orthopedisch chirurg de knie-operatie uitgesteld.

Elisabeth

“Bijna 5 maanden geleden heb ik mijn knie verdraait tijdens mijn tennistraining. Ik heb het ziekenhuis en verschillende fysio’s bezocht, maar niemand heeft mij kunnen helpen. Na 3 maanden helemaal niet te kunnen sporten en nooit pijnloos te kunnen lopen ben ik bij Simon terecht gekomen. Toen ik bij Simon kwam zag ik na een lange tijd progressie in mijn knie! Wat mij opvalt bij Simon is dat hij een hele andere manier van behandelen heeft, hij behandelt niet alleen het deel wat pijnlijk is maar hij denkt ook na over wat er mee te maken kan hebben zoals je hersenen en andere lichaamsdelen. Na 5 afspraken te hebben gehad met Simon is de pijn aan mijn knie zo goed als weg. Ik ben nu weer hard aan het trainen om dit seizoen weer te knallen, met dank aan Simon!”

Ashley

“Na vaak last van mijn knie te hebben gehad heb ik verschillende dingen geprobeerd om de pijn te verlichten en het liefste weg te laten nemen, helaas bleef het steeds maar zeuren. Simon is zeer bekwaam is als het gaat om behandeling van het lichaam. Hij kwam met een simpele maar wel de juiste diagnose wat mijn pijn veroorzaakte. Geen onnodige lange anamnese en een korte interventie zorgde ervoor dat ik met meer kennis en motivatie aan de slag kon gaan. Na ongeveer 6 weken nam de pijn weg zoals Simon voorspelde, super! Als je een fysiotherapeut zoekt die niet onnodig lang je tijd en geld in beslag neemt (en soms zelfs zonder resultaat komt) dan moet je eens met Simon gaan babbelen, ik weet zeker dat hij betekenisvol voor je kan zijn!”

Rafid

“Zeker een aanrader, mijn knieklachten zijn opgelost! Thanks ?

Tolga

“Ik ben nu drie maanden bezig met m’n voeding en fitness met behulp van Simon en de resultaten zijn fantastisch ik ben van 24% naar 18% vet gegaan. super goede begeleiding van Simon, sympathiek, motiverend en vakkundig.”

Dirk

“Door Simon z’n begeleiding ben ik goed op weg m’n doel te bereiken; ik zit beter in m’n vel en ben kilo’s kwijt. Ook erg fijn dat Simon altijd paraat staat om mijn vragen te beantwoorden en te adviseren wanneer nodig – super! Ik ga nog even door!”

Sarike

“Met dank aan het advies van Simon Sportief….4 weken koolhydraten niet combineren met vetten en eiwitten, trainingsschema in de sportschool en 4 kilo afgevallen. Maar ook fitter, sterker en blijer, Top! Dank je wel, Simon!”

Annemarie

“Van BBG schema’s tot Personal Body Plan, ik heb een hoop doorlopen. Met Personal Training van Simon heb ik in 5 weken de meeste progressie geboekt!”

Bente

“Sinds april dit jaar heb ik de diagnose “ziekte van Bechterew” gekregen. Dit is een vorm van reuma gepaard met ontstekingen. Op advies van Simon Klazinga van Simon Sportief ben ik 4 weken geleden begonnen met vasten. Hij vertelde hier enthousiast over. Wat betekent dit voor mij? Om de dag zit tussen de laatste maaltijd en 1e maaltijd minimaal 16 uur. Dus  mijn laatste maaltijd is om 18 uur en de eerste maaltijd daaropvolgend is rond 10 uur. Ik ben hier 4 weken mee bezig en het kost me geen enkele moeite. Ik eet elke dag drie maaltijden. Ook drink ik maximaal 2 koppen koffie per dag. Dat was  gemiddeld 5 koppen koffie per dag. Ik merk een verandering! Na een lange werkdag stapte ik vermoeid in de auto. Nu is dat niet meer het geval. Ik voel me stukken beter. Ik ben niet vermoeid en heb ook ’s avonds meer energie. Deze verandering merkte ik al na enkele weken. Na 3 maanden blijken mijn ontstekingswaarden ook te zijn gedaald. 

Marjan

“Simon, de man die alles kan denk ik wel eens. Als het gaat over pijn vermindering, informatie over voeding ,krachttraining en toffe weetjes over het menselijk lichaam. Dan ben je bij Simon aan het juiste adres! Een fysio die niet alleen aan “symptomen” bestrijding doet. Maar juist opzoek gaat naar de oorzaak van problemen! Dit is zoals het hoort in mijn ogen! Grote klasse Simon!!” 

Martijn