Wil je weten hoe anderen de Simon Sportief methode hebben ervaren? Lees hieronder wat anderen vertellen.


Jasper

“Ik heb een jaar lang liesklachten gehad, ontstaan bij voetbal. Bij het aanzetten voelde ik telkens een stekende pijn. Hiervoor ben ik hulp gaan zoeken bij meerdere fysio’s en het ziekenhuis, hier heb ik ongeveer 11 maanden mee rondgelopen en dit zonder resultaat. Daarna kwam ik bij Simon terecht, Simon heeft mij geholpen om van mijn liesklachten af te komen door zijn effectieve en unieke manier van behandelen. Na een paar behandelingen was ik pijnvrij.”


Elisabeth

“Vorig jaar kwam ik met tegenzin bij Simon terecht op advies van een vriendin, zeer tevreden client van Simon. Ik had niet echt hoop dat hij mijn pijn in enkels en knie zou kunnen verhelpen. De knie is versleten, en mijn enkels ook. Meteen na de eerste keer was er verlichting in de enkels, en zowaar ook in de knie. Ik ga nu elke week, doe aan krachttraining en heb in overleg met de orthopedisch chirurg de knie-operatie uitgesteld.
Ik kijk vooral op een andere manier naar mijn klachten, en Veendam, ik ben er zo!”


Didi 

“Met een vastzittende nek kwam ik bij Simon. Na een behandeling van een half uur voelde ik dat de klachten geheel waren verdwenen. De oorzaak van de pijn bleek iets anders dan dat ik had kunnen bedenken. Naast het behandelen van de pijn kreeg ik een aantal praktische tips om klachten te voorkomen. Ruim een week verder voelt mijn nek nog steeds soepel en pijnloos. Simon kijkt niet alleen naar het aanpakken van het probleem, maar vooral ook naar de oorzaak en het voorkomen ervan. Dit maakt zijn behandelingen zo succesvol.”


Lisette

“5 maanden geleden een longontsteking gehad waarna ik de controle over mijn linkerbeen verloren heb. Éen maand geleden longrevalidatie bij de fysio ingezet en geprobeerd weer een normaal looppatroon te krijgen, zonder veel resultaat. Simon had mij na 1 (intensieve) behandeling weer normaal aan het lopen! Ook de longrevalidatie lijkt nu eindelijk langzaam maar zeker de goede kant op te gaan.”


Dirk

“Ik ben nu drie maanden bezig met m’n voeding en fitness met behulp van Simon en de resultaten zijn fantastisch ik ben van 24% naar 18% vet gegaan. super goede begeleiding van Simon, sympathiek, motiverend en vakkundig.”


Sarike

“Door Simon z’n begeleiding ben ik goed op weg m’n doel te bereiken; ik zit beter in m’n vel en ben kilo’s kwijt. Ook erg fijn dat Simon altijd paraat staat om mijn vragen te beantwoorden en te adviseren wanneer nodig – super! Ik ga nog even door!”


Dorine

“Ik had al een paar weken last van mijn linker bovenarm. Als moeder van 3 jonge kinderen draag ik veel dus die pijn kon ik niet echt gebruiken. Simon heeft mijn arm 10 minuten behandeld en na een paar dagen was de pijn helemaal weg. Het is na de behandeling nog een paar dagen beurs geweest en voelde het een beetje als een blauwe plek maar daarna was de pijn totaal verdwenen!”


Koen

“Goeie gast, behandeling werkte direct. Ook nog oefeningen meegekregen om mijn blessures te voorkomen. Zijn “massages” kunnen wel wat zeer doen, maar als het werkt vind ik het goed!”


Wouter

“Bij Simon staat resultaat centraal! Het probleem wordt direct aangepakt met als doel om de oorzaak van de pijn weg te nemen. Simon heeft mij waardevolle tips gegeven waar ik op moet letten bij mijn trainingen!”


Ashley

“Bijna 5 maanden geleden heb ik mijn knie verdraait tijdens mijn tennistraining. Ik heb het ziekenhuis en verschillende fysio’s bezocht, maar niemand heeft mij kunnen helpen. Na 3 maanden helemaal niet te kunnen sporten en nooit pijnloos te kunnen lopen ben ik bij Simon terecht gekomen. Toen ik bij Simon kwam zag ik na een lange tijd progressie in mijn knie! Wat mij opvalt bij Simon is dat hij een hele andere manier van behandelen heeft, hij behandelt niet alleen het deel wat pijnlijk is maar hij denkt ook na over wat er mee te maken kan hebben zoals je hersenen en andere lichaamsdelen. Na 5 afspraken te hebben gehad met Simon is de pijn aan mijn knie zo goed als weg. Ik ben nu weer hard aan het trainen om dit seizoen weer te knallen, met dank aan Simon!”


Noor

“Ik heb al jaren last van mijn rug en wist niet goed waardoor dit kwam. Simon nam hier de tijd voor en ging samen met mij op zoek naar de kern van het probleem. Daarna gaf hij goede tips om de klachten vervolgens zelf verder te voorkomen. Ik ben maar een keer bij Simon langs geweest en ben hier erg enthousiast over, dus ik heb er veel vetrouwen in dat hij in een langere periode nog veel meer met je kan bereiken! Hij neemt de tijd voor je en wilt graag helpen. Het is mooi om te zien hoe hij dit vak met veel passie beoefend!”


Jansje

“Vakkundig uit de knoop gehaald door Simon. Met ogenschijnlijk simpele technieken. Heerlijk!
Dank Simon!”


Jan Douwe

“Simon heeft me dankzij het toepassen van mylogenics binnen geringe tijd van bewegingsklachten afgeholpen. Binnen drie kwartier van niet in staat tot lopen, naar probleemloos opstaan en wandelen. Hij luistert goed naar de klacht en analyseert deze zeer open. Mede daardoor heeft hij me uitstekend geholpen, en zonder vervolgbehandeling loop ik nog steeds vrolijk pijnloos rond!”


Annemarie

“Met dank aan het advies van Simon Sportief….4 weken koolhydraten niet combineren met vetten en eiwitten, trainingsschema in de sportschool en 4 kilo afgevallen. Maar ook fitter, sterker en blijer, Top! Dank je wel, Simon!”


Elisabeth

“Vorig jaar kwam ik met tegenzin bij Simon terecht op advies van een vriendin, zeer tevreden cliënt van Simon. Ik had niet echt hoop dat hij mijn pijn in enkels en knie zou kunnen verhelpen. De knie is versleten, en mijn enkels ook. Meteen na de eerste keer was er verlichting in de enkels, en zowaar ook in de knie. Ik ga nu elke week, doe aan krachttraining en heb in overleg met de orthopedisch chirurg de knie-operatie uitgesteld. Ik kijk vooral op een andere manier naar mijn klachten, en Veendam, ik ben er zo!”


Gerda

“In het begin van het jaar had ik met schaatsen mijn pols gebroken, waarna mijn schouder compleet verstijfde. Toen ik bij Simon kwam had ik weinig vertrouwen in het voorspoedige herstel wat hij mij presenteerde, vooral na het traject van 1-2 jaar wat de orthopeed had genoemd. Voorafgaande was ik was al 9x bij een fysio geweest maar helaas zonder enig succes. Simon ging na een paar snelle testen eerst bezig met het losmaken van mijn spieren, vrijwel gelijk begonnen we aan voor mij zware oefeningen. Het voelde alsof ik niet serieus genomen werd, maar nadat mijn schouder al na de eerste behandeling minder pijnlijk en beweeglijker werd, raakte ik vertrouwd aan de bijzondere aanpak Mylogenics.”


Roel

“Twee jaar lang liep ik met pijnklachten aan de boven en zijkant van de schouder en bovenarm, door de fysio gekenmerkt als overbelasting. Ik kreeg het advies om voorzichtig te zijn met belasten. Na twee keer een reeks behandelingen kwamen de klachten telkens terug. Simon heeft mij slechts 5x behandelt op een bijzondere wijze, na de 1e keer was mijn klacht al voor 80% verholpen. Door de juiste spieren te behandelen en aan het werk te zetten heb ik dan ook ontdekt dat ontlasten niet de juiste manier is geweest. Nu, maanden later voelt mijn schouder nog steeds goed, Simon bedankt!”


Bente

“Van BBG schema’s tot Personal Body Plan, ik heb een hoop doorlopen. Met Personal Training van Simon heb ik in 5 weken de meeste progressie geboekt!”


Marjan

“Sinds april dit jaar heb ik de diagnose “ziekte van Bechterew” gekregen. Dit is een vorm van reuma gepaard met ontstekingen. Op advies van Simon Klazinga van Simon Sportief ben ik 4 weken geleden begonnen met vasten. Hij vertelde hier enthousiast over. Wat betekent dit voor mij? Om de dag zit tussen de laatste maaltijd en 1e maaltijd minimaal 16 uur. Dus  mijn laatste maaltijd is om 18 uur en de eerste maaltijd daaropvolgend is rond 10 uur.

Ik ben hier 4 weken mee bezig en het kost me geen enkele moeite. Ik eet elke dag drie maaltijden. Ook drink ik maximaal 2 koppen koffie per dag. Dat was  gemiddeld 5 koppen koffie per dag. Ik merk een verandering! Na een lange werkdag stapte ik vermoeid in de auto. Nu is dat niet meer het geval. Ik voel me stukken beter. Ik ben niet vermoeid en heb ook ’s avonds meer energie.

Deze verandering merkte ik al na enkele weken.
Ik weet nog niet of mijn ontstekingswaarden gedaald zijn. Dat weet ik pas over een maand of 3 wanneer mijn bloed onderzocht is maar de tijd zal het ons leren. Kortom: ik voel me beter, energieker sinds het vasten en het is werkelijk heel goed te doen!”


Mariska

“Door een slechte houding kreeg ik steeds meer last van mijn schouder, nek en armen. Via Cijntje Personal Fit kwam ik contact met Simon. Hij nam mij en mijn klachten serieus en keek naar het hele plaatje. Na gerichte behandeling en het aanpassen van oefeningen in mijn fitness trainingsschema waren mijn klachten na een maand helemaal verdwenen. Simon is meer dan alleen een fysiotherapeut, hij behandelt, luistert, denkt mee en is zeer betrokken bij zijn cliënten. Ik zal hem dan ook aan iedereen aanbevelen!”


Rafid

“Na vaak last van mijn knie te hebben gehad heb ik verschillende dingen geprobeerd om de pijn te verlichten en het liefste weg te laten nemen, helaas bleef het steeds maar zeuren.

Simon is zeer bekwaam is als het gaat om behandeling van het lichaam. Hij kwam met een simpele maar wel de juiste diagnose wat mijn pijn veroorzaakte. Geen onnodige lange anamnese en een korte interventie zorgde ervoor dat ik met meer kennis en motivatie aan de slag kon gaan. Na ongeveer 6 weken nam de pijn weg zoals Simon voorspelde, super!

Als je een fysiotherapeut zoekt die niet onnodig lang je tijd en geld in beslag neemt (en soms zelfs zonder resultaat komt) dan moet je eens met Simon gaan babbelen, ik weet zeker dat hij betekenisvol voor je kan zijn!”


Niek

“Na een middag wakeboarden last van mijn onderrug en niet goed omhoog kunnen komen of bukken. Hiervoor Simon gecontacteerd en gekeken waarvandaan dit zou kunnen komen. Na een aantal oefeningen heeft hij mijn kuit even goed onder handen genomen. Tot mijn grote verbazing verdween de spanning in mijn rug vrijwel direct, een dag later was het weg.
Kortom: Een geweldig resultaat!”


Björn 

“Na jaren lang liesklachten en fysiotherapie kwam ik maar niet van mijn klacht af. Het voetballen leek op een doodspoor te raken en ik werd ingeschreven op de wachtlijst voor een operatie. Uiteindelijk kwam ik bij Simon terecht. Door met ander oog naar het probleem te kijken heeft hij mij geholpen dat ik weer pijnvrij kan voetballen en ik al maanden geen klachten meer heb.”


Mirjan

“Ongeveer 1.5 jaar geleden kwam ik op een ochtend met extreme rugpijn niet uit bed. Ik moest kruipen naar de wc! Conclusie van huisarts was een hernia. Ik moest het 6 weken aankijken. En zo kwakkelde ik maar wat rond. Zware klusjes vermeed ik. Mijn gedachten veranderde dat ik niet meer alles zou kunnen wat ik altijd deed.
Totdat…..Simon een inloopavond had en ik dacht….laten we het proberen.
Zo kwam ik erachter dat mijn linker bilspier wel je heel gevoelig kon zijn. Met de juiste oefeningen en hard trainen was ik na 3 behandelingen al van mijn klachten af! Was dit wel een hernia?
Ik ben intussen nu weer zeker dat ik lichamelijk alles weer kan. En anders heeft Simon er vast wel een oplossing voor ?”


Martijn

“Simon, de man die alles kan denk ik wel eens. Als het gaat over pijn vermindering, informatie over voeding ,krachttraining en toffe weetjes over het menselijk lichaam. Dan ben je bij Simon aan het juiste adres! Een fysio die niet alleen aan “symptomen” bestrijding doet. Maar juist opzoek gaat naar de oorzaak van jou problemen! Dit is zoals het hoort in mijn ogen! Simon grote klasse jongen!” 


Deel jouw ervaringen

Altijd ben ik bezig met het kritisch blijven op hetgeen wat ik doe en anderen laat ervaren. Feedback is daarom belangrijk en waardeer het als je ervaringen wilt delen.

Meld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.