Wil je weten hoe anderen de Simon Sportief methode hebben ervaren? Lees hieronder wat anderen vertellen.


Jasper

“Ik heb een jaar lang liesklachten gehad, ontstaan bij voetbal. Bij het aanzetten voelde ik telkens een stekende pijn. Hiervoor ben ik hulp gaan zoeken bij meerdere fysio’s en het ziekenhuis, hier heb ik ongeveer 11 maanden mee rondgelopen en dit zonder resultaat. Daarna kwam ik bij Simon terecht, Simon heeft mij geholpen om van mijn liesklachten af te komen door zijn effectieve en unieke manier van behandelen. Na een paar behandelingen was ik pijnvrij.”


Elisabeth

“Vorig jaar kwam ik met tegenzin bij Simon terecht op advies van een vriendin, zeer tevreden client van Simon. Ik had niet echt hoop dat hij mijn pijn in enkels en knie zou kunnen verhelpen. De knie is versleten, en mijn enkels ook. Meteen na de eerste keer was er verlichting in de enkels, en zowaar ook in de knie. Ik ga nu elke week, doe aan krachttraining en heb in overleg met de orthopedisch chirurg de knie-operatie uitgesteld.
Ik kijk vooral op een andere manier naar mijn klachten, en Veendam, ik ben er zo!”


Didi 

“Met een vastzittende nek kwam ik bij Simon. Na een behandeling van een half uur voelde ik dat de klachten geheel waren verdwenen. De oorzaak van de pijn bleek iets anders dan dat ik had kunnen bedenken. Naast het behandelen van de pijn kreeg ik een aantal praktische tips om klachten te voorkomen. Ruim een week verder voelt mijn nek nog steeds soepel en pijnloos. Simon kijkt niet alleen naar het aanpakken van het probleem, maar vooral ook naar de oorzaak en het voorkomen ervan. Dit maakt zijn behandelingen zo succesvol.”


Lisette

“5 maanden geleden een longontsteking gehad waarna ik de controle over mijn linkerbeen verloren heb. Éen maand geleden longrevalidatie bij de fysio ingezet en geprobeerd weer een normaal looppatroon te krijgen, zonder veel resultaat. Simon had mij na 1 (intensieve) behandeling weer normaal aan het lopen! Ook de longrevalidatie lijkt nu eindelijk langzaam maar zeker de goede kant op te gaan.”


Dirk

“Ik ben nu drie maanden bezig met m’n voeding en fitness met behulp van Simon en de resultaten zijn fantastisch ik ben van 24% naar 18% vet gegaan. super goede begeleiding van Simon, sympathiek, motiverend en vakkundig.”


Sarike

“Door Simon z’n begeleiding ben ik goed op weg m’n doel te bereiken; ik zit beter in m’n vel en ben kilo’s kwijt. Ook erg fijn dat Simon altijd paraat staat om mijn vragen te beantwoorden en te adviseren wanneer nodig – super! Ik ga nog even door!”


Dorine

“Ik had al een paar weken last van mijn linker bovenarm. Als moeder van 3 jonge kinderen draag ik veel dus die pijn kon ik niet echt gebruiken. Simon heeft mijn arm 10 minuten behandeld en na een paar dagen was de pijn helemaal weg. Het is na de behandeling nog een paar dagen beurs geweest en voelde het een beetje als een blauwe plek maar daarna was de pijn totaal verdwenen!”


Koen

“Goeie gast, behandeling werkte direct. Ook nog oefeningen meegekregen om mijn blessures te voorkomen. Zijn “massages” kunnen wel wat zeer doen, maar als het werkt vind ik het goed!”


Wouter

“Bij Simon staat resultaat centraal! Het probleem wordt direct aangepakt met als doel om de oorzaak van de pijn weg te nemen. Simon heeft mij waardevolle tips gegeven waar ik op moet letten bij mijn trainingen!”


Ashley

“Bijna 5 maanden geleden heb ik mijn knie verdraait tijdens mijn tennistraining. Ik heb het ziekenhuis en verschillende fysio’s bezocht, maar niemand heeft mij kunnen helpen. Na 3 maanden helemaal niet te kunnen sporten en nooit pijnloos te kunnen lopen ben ik bij Simon terecht gekomen. Toen ik bij Simon kwam zag ik na een lange tijd progressie in mijn knie! Wat mij opvalt bij Simon is dat hij een hele andere manier van behandelen heeft, hij behandelt niet alleen het deel wat pijnlijk is maar hij denkt ook na over wat er mee te maken kan hebben zoals je hersenen en andere lichaamsdelen. Na 5 afspraken te hebben gehad met Simon is de pijn aan mijn knie zo goed als weg. Ik ben nu weer hard aan het trainen om dit seizoen weer te knallen, met dank aan Simon!”


Noor

“Ik heb al jaren last van mijn rug en wist niet goed waardoor dit kwam. Simon nam hier de tijd voor en ging samen met mij op zoek naar de kern van het probleem. Daarna gaf hij goede tips om de klachten vervolgens zelf verder te voorkomen. Ik ben maar een keer bij Simon langs geweest en ben hier erg enthousiast over, dus ik heb er veel vetrouwen in dat hij in een langere periode nog veel meer met je kan bereiken! Hij neemt de tijd voor je en wilt graag helpen. Het is mooi om te zien hoe hij dit vak met veel passie beoefend!”


Jansje

“Vakkundig uit de knoop gehaald door Simon. Met ogenschijnlijk simpele technieken. Heerlijk!
Dank Simon!”


Jan Douwe

“Simon heeft me dankzij het toepassen van mylogenics binnen geringe tijd van bewegingsklachten afgeholpen. Binnen drie kwartier van niet in staat tot lopen, naar probleemloos opstaan en wandelen. Hij luistert goed naar de klacht en analyseert deze zeer open. Mede daardoor heeft hij me uitstekend geholpen, en zonder vervolgbehandeling loop ik nog steeds vrolijk pijnloos rond!”


Annemarie

“Met dank aan het advies van Simon Sportief….4 weken koolhydraten niet combineren met vetten en eiwitten, trainingsschema in de sportschool en 4 kilo afgevallen. Maar ook fitter, sterker en blijer, Top! Dank je wel, Simon!”


Elisabeth

“Vorig jaar kwam ik met tegenzin bij Simon terecht op advies van een vriendin, zeer tevreden cliënt van Simon. Ik had niet echt hoop dat hij mijn pijn in enkels en knie zou kunnen verhelpen. De knie is versleten, en mijn enkels ook. Meteen na de eerste keer was er verlichting in de enkels, en zowaar ook in de knie. Ik ga nu elke week, doe aan krachttraining en heb in overleg met de orthopedisch chirurg de knie-operatie uitgesteld. Ik kijk vooral op een andere manier naar mijn klachten, en Veendam, ik ben er zo!”


Gerda

“In het begin van het jaar had ik met schaatsen mijn pols gebroken, waarna mijn schouder compleet verstijfde. Toen ik bij Simon kwam had ik weinig vertrouwen in het voorspoedige herstel wat hij mij presenteerde, vooral na het traject van 1-2 jaar wat de orthopeed had genoemd. Voorafgaande was ik was al 9x bij een fysio geweest maar helaas zonder enig succes. Simon ging na een paar snelle testen eerst bezig met het losmaken van mijn spieren, vrijwel gelijk begonnen we aan voor mij zware oefeningen. Het voelde alsof ik niet serieus genomen werd, maar nadat mijn schouder al na de eerste behandeling minder pijnlijk en beweeglijker werd, raakte ik vertrouwd aan de bijzondere aanpak Mylogenics.”


Roel

“Twee jaar lang liep ik met pijnklachten aan de boven en zijkant van de schouder en bovenarm, door de fysio gekenmerkt als overbelasting. Ik kreeg het advies om voorzichtig te zijn met belasten. Na twee keer een reeks behandelingen kwamen de klachten telkens terug. Simon heeft mij slechts 5x behandelt op een bijzondere wijze, na de 1e keer was mijn klacht al voor 80% verholpen. Door de juiste spieren te behandelen en aan het werk te zetten heb ik dan ook ontdekt dat ontlasten niet de juiste manier is geweest. Nu, maanden later voelt mijn schouder nog steeds goed, Simon bedankt!”


Bente

“Van BBG schema’s tot Personal Body Plan, ik heb een hoop doorlopen. Met Personal Training van Simon heb ik in 5 weken de meeste progressie geboekt!”


Deel jouw ervaringen

Altijd ben ik bezig met het kritisch blijven op hetgeen wat ik doe en anderen laat ervaren. Feedback is daarom belangrijk en waardeer het als je ervaringen wilt delen.

Meld je aan voor een gratis CHECK-UP!

In 20 minuten creëren we inzicht in de oorzaak van jouw klachten en bekijken we de mogelijkheden. Meld je aan door contact op te nemen.